Joventut

ZONA JOVE DE LA LLERA DEL TER

Sota el paraigua de la Zona Jove de la Llera del Ter, s’hi agrupen els municipis de Juià, Bordils, Cervià de Ter, Flaçà, Sant Jordi Desvalls i Viladasens. La voluntat és mancomunar els professionals de joventut i promoure activitats conjuntes per al jovent. L’equip de professionals de joventut, el formen Cora Rosell i l’Oriol Rostan.

SERVEIS QUE S’OFEREIXEN:
Estan a la vostra disposició per informar-vos i assessorar-vos en les qüestions que us afectin. En algunes ocasions, a més, també podeu rebre el suport d’altres professionals per a situacions més específiques, com els ajuts a l’habitatge, els serveis laborals…en els quals es té el suport de l’Oficina Jove del Gironès i del Consell Comarcal del Gironès.

Els PROGRAMES que s’impulsen són:

  • PROGRAMA D’INFORMACIÓ I DINAMITZACIÓ JUVENIL: Informació, dinamització juvenil i tardes jove; bus jove a…. de dia i de nit; pidce a Institut de Celrà, Orienta’t; Em faig gran; Gen’94; suport a la cultura popular i comunicació i informació a través del web zonajoveter.cat.
  • PROGRAMA PER AL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ ASSOCIADA I NO ASSOCIADA: Suport a les entitats juvenils; projecte pels 13/16; delegats/des del curs; col.laboració en l’organització de les activitats en el municipi.
  • PROGRAMA PER AL FOMENT DEL TREBALL JOVE: borsa jove de treball, xarxa de treball voluntari.

Si vols coneixer millor LES ACTIVITATS I PROPOSTES DE JOVENTUT

www.zonajoveter.blospot.com
www.facebook.com/zonajoveter

QUINS DIES I ON ENS PODEU TROBAR? (de 16.00 a 18.00) al local jove de Juià situat al carrer de la mosca (darrera l’Ajuntament)

  • Juià: Primer dilluns de cada mes de 16.00 a 18.00
  • Bordils: dilluns de 17.45 a 20 i dimecres de 16.00 a 19.30 h al local jove
  • Flaçà: dijous de 17.30 a 19.30 i divendres de 16 a 19 .30 h al local jove
  • Sant Jordi Desvalls: dimarts i divendres de 16 a 19 h al local jove
  • Cervià de Ter: dilluns de 17.30 a 20 i dijous de 16 a 19 h

Estem oberts a totes les iniciatives que ens vulgueu fer arribar i a qualsevol idea, suggeriment, comentari o col·laboració.

Contacteu per telèfon : 972.49.02.30 i demaneu hora per parlar amb la Regidora de Joventut. Sra. Monica Casado Pujol o Sr. Carles Pages Sala

També pots parlar directament amb l’equip de professionals de joventut

Cora Rosell 608 127 215
Oriol Rostan: 669 131 259
Correu electrònic: zonajoveter@girones.cat